……………

Wij hebben een uitgebreide collectie monturen van klassiek tot modern en adviseren u graag bij de aankoop van uw nieuwe bril. Bij ons zijn grote bekende merken aanwezig, maar ook de wat minder voor de hand liggende merken ontbreken niet. Ze zijn er in kunststof, maar ook in vederlicht titanium. Met een sportieve ‘look’ of met een tijdloos chique uitstraling. Bent u dus op zoek naar een mooi en speciaal montage dan mag u onze winkel zeker niet voorbij lopen.
Wij hebben monturen die met de hand vervaardigd worden. Een echt stukje ambachtswerk dus. Voor bijvoorbeeld handgemaakte buffelhoornen brillen bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast hebben we ook een aanbod van monturen die zijn voorzien van een laagje van 22-karaats goud. We proberen altijd monturen in huis te hebben die niet bij iedere optiekzaak te vinden zijn. Voor kinderen hebben we uiteraard ook mooie brillen in huis van o.a. Vingino, Ray Ban en Lafont.
Uiteraard meten wij uw ogen professioneel. Met gerenommeerde apparatuur en met onze jarenlange ervaring nemen wij graag de tijd voor een uitgebreide meting en oogonderzoek.
Klik hier voor het maken van een afspraak.

…………..

Een greep uit onze collectie monturen:
Lafont, Kinto, Savile Row, Precosia (uit Amsterdam!), Mattew, Silhouette, Komono, Giorgio Armani, Marc Jacobs, Michael Kors, ProDesign, Carrera, Look, Persol, Wollenweber (buffelhoorn), Nike , Brooklyn, Eschenbach, Centrostyle (incl. clip-on)