Di. t/m Vr. 09.30-18.00 en Za. 09.30-17.00 uur


 Rijnstraat 26, 1078 RB Amsterdam

Als essentiële winkel blijven we open op een veilige en verantwoorde manier. Bekijk onze actuele coronamaatregelen hier.

Brillen

Taya Optiek, volop keuze uit in monturen…. ruim 700 modellen in de winkel

Wij hebben een uitgebreide collectie monturen van klassiek tot modern. We adviseren u graag bij de keuze van uw nieuwe bril. Bij ons zijn grote bekende merken aanwezig, maar ook de wat minder voor de hand liggende merken ontbreken niet. We hebben monturen in kunststof, maar ook in vederlicht titanium. Met een sportieve ‘look’ of met een tijdloos chique uitstraling. Bent u dus op zoek naar een mooi en speciaal montuur dat echt bij u past, dan mag u onze winkel zeker niet voorbij lopen.
Wij hebben monturen die met de hand worden vervaardigd. Een echt stuk ambachtswerk dus. Voor bijvoorbeeld handgemaakte buffelhoornen brillen kunt u bij terecht. Daarnaast hebben we monturen die zijn voorzien van een laagje van 22-karaats goud. Of bent u misschien op zoek naar meer kleur? We proberen altijd monturen in huis te hebben die niet bij elke optiekzaak te vinden zijn.

Voor kinderen hebben we natuurlijk ook mooie brillen in huis van o.a.  Vingino, Ray Ban en Lafont.

Natuurlijk meten wij uw ogen professioneel. Met de nieuwste apparatuur en met onze jarenlang ervaring nemen, wij graag de tijd voor een uitgebreide meting en oogonderzoek.
Klik hier voor het maken van een afspraak.

Een greep uit onze collectie monturen:
Lafont, Kinto, Dutz, Bellinger, Savile Row, Precosia (uit Amsterdam!), Mattew, Silhouette, Gucci, Bottega Veneta, Liui Jo, Ray Ban, Persol, Komono, Giorgio Armani, Marc Jacobs,  ProDesign , Look, Persol, Wollenweber (buffelhoorn), Nike, Eschenbach, Centrostyle (incl. clip-on) en Zeiss. En nieuw in onze collectie zijn de prachtige monturen van Gouverneur!

We vullen onze collecties regelmatig aan dus er is altijd genoeg keuze voor iedereen.

Contact lenzen

Wij leveren alle soorten contactlenzen en hebben ons gespecialiseerd in nachtlenzen.

Visie zorg

Wij leveren o.a. monturen, brillenglazen, zachte-, harde-, multifocale contactlenzen.

Oog metingen

Voor een oogmeting kunt met of zonder afspraak langskomen. Een meting duurt ongeveer een half uur en kost €29,50. Koopt u lenzen of een bril dan is de meting gratis.

Bril klaar op dezelfde dag

(geen extra kosten)

Eerlijk en goed advies

onder het genot van een kop koffie

De nieuwste apparatuur

waardoor wij metingen op 1,5 m afstand kunnen doen

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Kristina Helsloot
Kristina Helsloot
2023-02-01
Meneer Taya, is heel erg vriendelijk,eerlijk,en vertrouwbaar…hij geeft echt en gooie service met en glimlach en TOP advise… Je loop de deur uit met satisfaction…!🙂
Dennis Scheltema
Dennis Scheltema
2022-09-18
Gisteren weer even langs geweest. Bril stellen 30 seconden .Top service 👍
Stefan
Stefan
2022-07-21
Taya is een fantastische opticien. De eigenaar is een buitengewoon hartelijke man die met vakkundigheid en precisie je ogen opmeet. Een vakman pur sang. Hij denkt mee met het zoeken naar een passend montuur. En, ook niet onbelangrijk, naderhand kun je altijd bij hem langs komen om de bril bij te stellen mocht dat nodig zijn. Eindelijk heb ik bij Taya de bril gevonden waar ik echt van geniet en goed mee kan zien na dat ik jaren brillen heb gehad bij de grote winkel ketens (ik noem geen namen). Ik raad iedereen aan om eens langs te gaan bij Taya. Je gaat er geen spijt van krijgen.
F Frolair
F Frolair
2022-07-09
Ben klant voor meer dan 25 jaar bij Taya optiek. Waarbij ik altijd erg goed en vakkundig word geholpen. Of het nu ging om mijn contact lenzen, nieuw bril montuur, of later om speciaal aangepaste glazen, altijd snel was er een goede oplossing. Taya optiek is zeker voor mij een zaak, waar je vakkundig en ‘op maat’ geholpen wordt.
Greg Suffanti
Greg Suffanti
2022-04-16
I’ve lived in the neighborhood for almost twenty years, and have always found Mr. Taya to be gracious, knowledgeable and friendly, with a good selection of modern and tasteful glasses. A real pleasure to deal with a consummate professional! A joy to support this independent family store.
MacBook Reparatie Amsterdam Board Level Repair
MacBook Reparatie Amsterdam Board Level Repair
2020-05-27
Goede opticien met erg klantvriendelijk
Esther Maas
Esther Maas
2019-12-25
De beste opticien van Amsterdam! Hele goede service, zeer vriendelijk en professioneel. Had problemen met mijn contactlenzen en ben misschien wel naar 10 verschillende opticiens geweest, maar hier werd ik echt goed geholpen en nu is het opgelost!
Ocram Rekked
Ocram Rekked
2019-12-03
Gewoon altijd goed, vriendelijk en behulpzaam
Quinten de Gooijer
Quinten de Gooijer
2018-12-22
Uitstekende service!
tina
tina
2018-11-07
Vriendelijk en deskundig! Ik werd er goed geholpen.

Het laatste nieuws

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.