Opticien Amsterdam

Taya Optiek

Taya Optiek

Brillen | daglenzen | nachtlenzen |oogmetingen

Taya Optiek, uw professionele en servicegerichte opticien

Taya Optiek is een zelfstandig optiekbedrijf aan de Rijnstraat 26 in Amsterdam. U kunt bij ons terecht voor monturen, brillenglazen, zonnebrillen, zachte-, harde-, multifocale contactlenzen en nachtlenzen en natuurlijk voor een oogmeting. U vindt bij ons de nieuwste monturen van onder andere: Lafont, Kinto, Savile Row, Precosia (uit Amsterdam!), Mattew, Silhouette, Komono, Giorgio Armani, Marc Jacobs, ProDesign, Look, Persol, Wollenweber (buffelhoorn), Nike, Zeiss en Eschenbach.

Daarnaast zijn wij de opticien in Amsterdam waar u een uitgebreide collectie optische artikelen als zwem- of duikbril op sterkte en vergrootglazen vindt. Daarnaast kunnen wij een EasyScan oogscan voor u uitvoeren waarna u de gemaakte fundusfoto’s meekrijgt. Met een EasyScan oogonderzoek is het mogelijk om oogaandoeningen zoals bijvoorbeeld AMD, diabetische retinopathie en glaucoom vast te stellen zonder druppelen!

Welke bril kiest u ?

Een bril kiezen is leuk en spannend tegelijk. En zeker een bezigheid die zorgvuldig moet gebeuren. Er zijn zoveel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een nieuwe bril: zit de bril comfortabel? Welk montuur past bij mijn gezicht, mijn kleding en mijn levensstijl? Het kan ook zijn dat u twijfelt tussen contactlenzen en een bril, of beiden afwisselend wilt dragen. Bij Taya Optiek vindt u de bekende merken, maar ook de wat minder voor de hand liggende merken. Wilt u kiezen voor een werkelijk exclusieve bril? Dan bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen voor monturen die met de hand vervaardigd worden. Een echt stukje exclusieve ambachtskunst dus

Goed geadviseerd over contactlenzen

Taya Optiek is een niet merk gebonden opticien in Amsterdam die u ook het beste geeft op het gebied van contactlenzen. Daarmee bent u verzekerd van eerlijk advies en staat alles in het teken om u en uw ogen de beste opties te geven. We zijn aangesloten bij de ANVC (Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten) en kunnen alle mogelijke contactlenzen aanmeten. Wij hebben ons gespecialiseerd in nachtlenzen. Voor het meten van uw ogen hebben we de meest moderne meetapparatuur in huis. Wilt u overstappen op lenzen of staat u voor de eerste maal voor de keus of u een bril wilt gaan dragen, lenzen, of misschien wel afwisselend beiden? Bij Taya Optiek nemen we de tijd voor uw vragen en krijgt u het beste voor uw ogen. 

Toe aan een nieuwe bril, zonnebril of heeft u behoefte aan goed advies over het dragen van contactlenzen? Loop dan gewoon bij ons binnen of bel voor het maken van een afspraak. 

Als zelfstandig opticien in Amsterdam willen we bij Taya Optiek met service, vakkennis en toewijding het zichtbaar verschil in oogoptiek maken. Dit doen we al ruim 20 jaar vanuit onze vestiging aan de Rijnstraat 26 in Amsterdam. Wij zijn een gekwalificeerde, Amsterdamse opticien voor oogmetingen, brillenglazen en bieden een zeer uitgebreide keus aan monturen voor alle soorten brillen en zonnebrillen. Daarnaast zijn we een gespecialiseerd opticien in Amsterdam voor alle soorten contactlenzen en nachtlenzen. Wij zijn aangesloten bij de A.N.V.C. (Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten), de N.U.V.O. (Nederlandse Unie Van Optiekbedrijven).

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Kristina Helsloot
Kristina Helsloot
2023-02-01
Meneer Taya, is heel erg vriendelijk,eerlijk,en vertrouwbaar…hij geeft echt en gooie service met en glimlach en TOP advise… Je loop de deur uit met satisfaction…!🙂
Dennis Scheltema
Dennis Scheltema
2022-09-18
Gisteren weer even langs geweest. Bril stellen 30 seconden .Top service 👍
Stefan
Stefan
2022-07-21
Taya is een fantastische opticien. De eigenaar is een buitengewoon hartelijke man die met vakkundigheid en precisie je ogen opmeet. Een vakman pur sang. Hij denkt mee met het zoeken naar een passend montuur. En, ook niet onbelangrijk, naderhand kun je altijd bij hem langs komen om de bril bij te stellen mocht dat nodig zijn. Eindelijk heb ik bij Taya de bril gevonden waar ik echt van geniet en goed mee kan zien na dat ik jaren brillen heb gehad bij de grote winkel ketens (ik noem geen namen). Ik raad iedereen aan om eens langs te gaan bij Taya. Je gaat er geen spijt van krijgen.
F Frolair
F Frolair
2022-07-09
Ben klant voor meer dan 25 jaar bij Taya optiek. Waarbij ik altijd erg goed en vakkundig word geholpen. Of het nu ging om mijn contact lenzen, nieuw bril montuur, of later om speciaal aangepaste glazen, altijd snel was er een goede oplossing. Taya optiek is zeker voor mij een zaak, waar je vakkundig en ‘op maat’ geholpen wordt.
Greg Suffanti
Greg Suffanti
2022-04-16
I’ve lived in the neighborhood for almost twenty years, and have always found Mr. Taya to be gracious, knowledgeable and friendly, with a good selection of modern and tasteful glasses. A real pleasure to deal with a consummate professional! A joy to support this independent family store.
MacBook Reparatie Amsterdam Board Level Repair
MacBook Reparatie Amsterdam Board Level Repair
2020-05-27
Goede opticien met erg klantvriendelijk
Esther Maas
Esther Maas
2019-12-25
De beste opticien van Amsterdam! Hele goede service, zeer vriendelijk en professioneel. Had problemen met mijn contactlenzen en ben misschien wel naar 10 verschillende opticiens geweest, maar hier werd ik echt goed geholpen en nu is het opgelost!
Ocram Rekked
Ocram Rekked
2019-12-03
Gewoon altijd goed, vriendelijk en behulpzaam
Quinten de Gooijer
Quinten de Gooijer
2018-12-22
Uitstekende service!
tina
tina
2018-11-07
Vriendelijk en deskundig! Ik werd er goed geholpen.