………………………………….. …….

Zonnebrillen en zonnestralen beschermen je ogen tegen de UV-stralen die van de zon komen. Een zonnebril met goede zonneglazen is dan ook erg belangrijk, al vanaf de eerste zonnestralen. Er zijn verschillende soorten zonneglazen voor verschillende situaties, zoals watersport of autorijden. Voor mensen die vaak in de natuur en op het water verblijven zijn er gepolariseerde zonneglazen. Deze glazen geven minder schittering en geven een helderder beeld. Hierdoor raken de ogen minder snel vermoeid.
UV-straling maakt het oog kwetsbaar. Door het gemeenschapswetgeving oogcellen zich constant, maar de herstelcapaciteit is maar beperkt. Hierdoor kunnen UV-stralen permanente schade aanbrengen.Het hoornvlies kan tot twee uur onbeschermde bewegingen aan de zon gaan zweren. Draag dus in de zon altijd een zonnebril.
Ook zonnebrillen kunnen wij op sterkte leveren. Bij merken als bijvoorbeeld Serengeti en Ray Ban kan zelfs het originele glas gebruikt worden.
Een greep uit onze collectie zonnebrillen merken: Gucci, Bottega Veneta, Serengeti, Ray Ban, Persol, Komono, Nike, Serengeti, Carrera, Giorgio Armani, Hugo Boss, Polaroid